top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTCBA

CBCT volledig operationeel!

Met trots kunnen wij melden dat wij onze CBCT na het verkrijgen van de benodigde vergunning volledig kunnen benutten. Vanaf heden hebben wij de mogelijkheid naast 2D ook 3D Röntgen opnames te maken. Onder begeleiding van de leverancier hebben wij inmiddels de eerst 3D Röntgenopnamen kunnen maken. Een zeer moderne techniek die het voor de tandarts eenvoudiger maakt een diagnose te stellen en u als patiënt een nog betere behandeling te bieden.


Onder begeleiding van de leverancier van onze CBCT, hebben wij van de eerste patiënten succesvol een 3D röntgenopname gemaakt. De 3D Röntgenfoto’s stellen onze behandelaars in staat uw kaak onder alle hoeken te bekijken. Met name voor het plaatsen van implantaten is deze techniek uitermate geschikt. Veel informatie zoals de dikte van het bot, ligging van de zenuwkanalen en de ligging en vorm van de kaakholte kunnen wij nu eenvoudig voorafgaand aan de behandeling aflezen van de 3D Röntgenfoto.


Heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met onze praktijk. Klik op deze link voor onze contactinformatie en openingstijden.


Informatie voor verwijzers

Wij stellen onze CBCT ook beschikbaar voor verwijzers. Voor meer informatie over de mogelijkheid tot verwijzing, vragen wij u ons te bellen of een mailtje te sturen naar info@tcba.nl of tcba@zorgmail.nl (beveiligd).
54 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


paul
17 de nov. de 2020

Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over de CBCT. Tekst op de website is misschien iets te enthousiast. Dosis is minder dan CT (correct) maar (veel) meer dan intraoraal en panoramisch. Vaarwel 2D dus niet terecht. 2D blijft altijd de start. Cbct is soms aanvullend.

Zo heb ik het op de cursus proberen te zeggen.

Groeten en succes.

Paul van der Stelt, coord. deskundige (niv3).

Curtir
bottom of page