top of page

EMS AIRFLOW

De nieuwe en moderne manier van pijnvrij tandaanslag en tandsteen verwijderen!

 

TCBA investeert vrijwel continu in het verbeteren van haar dienstverlening, zo streven wij het beste na voor onze patiënten. De recentelijke aanschaf van een EMS AIRFLOW Prophylaxis Master is daar een mooi voorbeeld van.

 

Game Changer

De introductie van de nieuwe EMS AIRFLOW mag gerust gezien worden als een echte game changer.  Niet alleen het apparaat maar ook de aanpak van gebitsreiniging en een preventieve behandeling is volledig vernieuwd. Zo brengt onze nieuwe EMS AIRFLOW de nieuwe geavanceerde Guided Biofilm Therapy (GBT) benadering met zich mee. GBT is een op 8 stappen gebaseerde behandelingsprotocol die voorziet in een optimale samenwerking tussen persoonlijke mondverzorging en die van onze mondhygiënist of tandarts.

 

No Pain

Tandaanslag en tandsteen worden verwijderd middels het gebruik van ultrafijn poeder in combinatie met verwarmd water. Deze nieuwe methode brengt met zich mee dat het gebruik van de scaler (het wel bekende vervelend trillende haakje) en het Polijsten met draaiende rubber cups en borstels tot het verleden behoort.  Voor iedereen maar met name voor patiënten met gevoelige tandhalzen en tandvlees een erg plezierige ontwikkeling!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze nieuwe manier van gebitsreiniging / preventieve behandeling gerust even contact op met onze praktijk of bekijk het YouTube filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=jfwIl3yRlCk

Airflow_Prophylaxis_Master.jpg
bottom of page