top of page

WERKWIJZE

tcba-ons-team-staat-voor-u-klaar-slide.j

Filosofie

Tandheelkundig Centrum Bergermeer Alkmaar (TCBA) is al meer dan 45 jaar een begrip in de wijk Bergermeer te Alkmaar. Onze medewerkers staan gedurende 6 dagen per week voor u klaar om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Met de moderne apparatuur, specialistische kennis en jarenlange ervaring bezorgen wij u een mooie en gezonde glimlach.

Persoonlijke benadering

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering! Voorafgaand aan elke behandeling stellen wij in samenspraak met u als patiënt een uniek op uw situatie toegespitst behandelplan op. Wij vinden het belangrijk om onze patiënten zo goed mogelijk te informeren over de behandeling en de kosten. Voor kinderen en angst patiënten bieden wij extra aandacht!

U kunt in onze praktijk terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie en mondhygiëne / preventie. Kijk voor een volledig overzicht van al onze behandelingen, inclusief een uitgebreide omschrijving, op onze website www.tcba.nl. Indien u uzelf direct wenst in te schrijven als nieuwe patiënt, bel dan naar 072-5111222, stuur een e-mail naar info@tcba.nl of maak gebruik van het contactformulier

bottom of page