top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTCBA

Zwanger!


TCBA is trots te vermelden dat twee van haar behandelaars in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje! In verband met hun zwangerschap zullen onze Mondhygiëniste Fiona en Endodontoloog Noemi de komende tijd beide een aantal maanden afwezig zijn. Fiona zal afwezig zijn van half mei tot begin september, Noemi van half juni tot half oktober.


Tijdelijke vervanging

Bij het plannen van vervolgafspraken is zoveel mogelijk rekening gehouden met de afwezigheid van Fiona en Noemi. Voor toekomstige onvoorziene situaties en behandelingen die niet zo lang konden wachten, heeft TCBA vervangende behandelaars aangetrokken. De behandelingen van Fiona zullen zoveel mogelijk door Emily zelf worden gedaan, de behandelingen van Noemi zullen worden uitgevoerd door Endodontoloog Selma. Om Emily te ondersteunen bij het uitvoeren van reguliere tandheelkundige behandelingen, hebben wij Peter aangetrokken. Kijk voor meer informatie over deze voor u nog onbekende gezichten op het team gedeelte van onze website www.tcba.nl/team.


Het hele TCBA team wens Fiona en Noemi een voorspoedige bevalling en natuurlijk heel veel baby geluk. Wij kijken uit naar de eerste foto’s en niet te vergeten de beschuit met muisjes natuurlijk!


Met vriendelijke groet,

Het TCBA team.

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page