top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTCBA

We nemen afscheid van Ellen

Beste Patiënten,


We willen graag een belangrijk nieuwsbericht met jullie delen. Onze geliefde praktijkmanager Ellen heeft besloten om een nieuwe stap in haar carrière te zetten. Na acht prachtige jaren bij onze tandartspraktijk, gaat Ellen ons verlaten om praktijkmanager te worden bij een huisartsenpraktijk. Haar laatste werkdag bij ons was 31 mei.


Ellen begon haar loopbaan bij ons als balie- en administratief medewerkster. Al snel werd duidelijk dat zij een bijzondere aanwinst was voor ons team. Dankzij haar rust, stabiliteit, vriendelijkheid en professionaliteit, groeide Ellen uit tot een uitstekende praktijkmanager. Haar toewijding en inzet hebben een enorme bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van onze praktijk. Ellen was altijd een betrouwbaar rustpunt, zowel voor ons team als voor onze patiënten.


In de afgelopen acht jaar heeft Ellen ons geholpen om onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren. Haar organisatorische talent en warme persoonlijkheid hebben ervoor gezorgd dat zowel de dagelijkse werkzaamheden als de lange termijn doelen met succes werden behaald. Ze was altijd beschikbaar om een luisterend oor te bieden of om oplossingen te vinden voor elk probleem dat zich voordeed.


Hoewel we Ellen ontzettend zullen missen, zijn we ook heel blij voor haar. We gunnen haar deze mooie nieuwe uitdaging van harte. We zijn ervan overtuigd dat zij net zo’n positieve impact zal hebben in haar nieuwe rol als praktijkmanager bij de huisartsenpraktijk.


We willen Ellen bedanken voor alles wat zij voor onze praktijk heeft betekend en wensen haar heel veel succes en plezier in haar nieuwe functie. We hopen dat ze met net zoveel voldoening terugkijkt op haar tijd bij ons als wij doen.


TCBA team…55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page