top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTCBA

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

TCBA SWITCHT NAAR EXQUISE NEXT GENERATION-SOFTWARE


De afgelopen dagen heeft het TCBA team hard gewerkt aan de implementatie van onze nieuwe praktijksoftware. In samenwerking met leverancier Vertimart, hebben wij de overstap gemaakt naar Exquise Next Generation. Software van de nieuwste generatie, die goed aansluit op de wens van TCBA om gebruik te maken van de modernste behandeltechnieken en apparatuur.Exquise is volledig gebaseerd op cloud technologie van Microsoft en voldoet daarmee aan de General Data Protection Regulation (GDPR) beveiligingsvereisten en wordt daarnaast continu van de laatste updates voorzien. Updates waarmee de werking van de software en daarmee de kwaliteit van onze behandelingen telkens wordt verbeterd.

De software focust zich volledig op de verwerking van patiëntgegevens

binnen de tandheelkunde. Denk hierbij aan communicatie tussen behandelaar en patiënt, het inplannen van afspraken, het vastleggen van informatie over de behandelingen, declaratiesystemen en verzekeringsinformatie. De Next Generation versie is ontwikkeld om de tandheelkundige specialist en het team te ontzorgen, door zoveel mogelijk administratieve taken weg te nemen. Onze specialisten krijgen middels Exquise een compleet overzicht van de patiënt in één scherm waarop extra nadruk wordt gelegd op aandachtspunten.
Drie dagen migreren, een Coronaproof online praktijk training en heel veel oefenen hebben bijgedragen aan een soepele overstap. Mocht u vragen hebben over onze nieuwe software of ideeën tot verbetering daarvan voor u als patiënt, neem dan gerust even contact op met de praktijk.
Met vriendelijke groet,

Het TCBA team.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page