top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTCBA

Kom werken bij TCBA! We are hiring...

Ben jij behulpzaam ingesteld, leergierig en ambitieus? Staan kwaliteit en persoonlijke aandacht bij jou centraal? Dan zoeken wij jou! We hebben per direct ruimte voor een tandartsassistent.


Bedrijfsprofiel


Tandheelkundig Centrum Bergermeer Alkmaar (TCBA) is al meer dan 45 jaar een begrip in de wijk Bergermeer te Alkmaar. TCBA is een snelgroeiende, moderne, professionele maar zeker ook gezellige tandartspraktijk. Met aandacht voor een persoonlijke benadering en met veel toewijding, bieden wij de best mogelijke tandheelkundige zorg aan onze patiënten. De behoeften en wensen van onze patiënten staan dan ook altijd centraal.

Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor jou als teamlid. Ons team van specialisten en assistentes staat gedurende 6 dagen van de week, waarvan twee avonden, klaar voor onze patiënten. Het kan voorkomen dat je gedurende een avond of op een zaterdag wordt ingedeeld. Een flexibele opstelling wordt dan ook gewaardeerd!


Functieomschrijving


Als tandartsassistent werk je nauw samen met verschillende tandartsen / specialisten binnen onze praktijk. Het spreekt voor zich dat je alle ins en outs van het assisteren onder de knie hebt. Dankzij jou kan de behandelaar de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten, het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts en het zijn van aanspreekpunt voor de patiënten. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Naast het assisteren bij algemene tandheelkunde behandelingen, bieden wij je de mogelijkheid te specialiseren voor het assisteren bij chirurgie, implantologie of ortho.

Wij zoeken een teamspeler, die zich inzet voor onze professionele en gezellige praktijk. Iemand die zich iedere dag weer inzet om het maximale voor onze patiënten, de praktijk en collega’s te kunnen leveren. Een frisse geest, met ambitie, doorzettingsmentaliteit en uitstekende stressbestendigheid.


Functie-eisen


· MBO 4 diploma tandartsassistent;

· Relevante werkervaring;

· Kennis van WIP-richtlijn;

· Kennis van hygiëne en infectiepreventie in het kader van het steriliseren en desinfecteren van behandelruimten, materialen en instrumenten;

· Kennis van instrumentarium en tandheelkundige materialen;

· Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;

· Klant- en servicegericht;

· Verantwoordelijkheidsgevoel;

· Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

· Geen bezwaar tegen het werken op een maandag of dinsdag avond en/of zaterdagen;

· Ervaring met Novadent en een iTero digitale scanner is een pré;

· Basis computervaardigheden.


Wij bieden


Wij bieden een uitdagende functie binnen dynamische, informele en goed georganiseerd professionele organisatie, met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (KNMT-voorwaarden). Ons aanbodpakket bevat tevens o.a.:


· Professionele begeleiding met een vast aanspreekpunt;

· Persoonlijke ontwikkeling door het volgen van in- en externe opleidingen/cursussen;

· Doorgroeimogelijkheden naar preventie, orthodontie, implantologie, chirurgie assistente;

· Goed georganiseerd en toegankelijk personeelsmanagementsysteem waarbij arbeid

gerelateerde zaken zoals vakanties, salarisspecificatie e.d. makkelijk geregeld kunnen

worden;

· Woon- en werkverkeer regeling;

· Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een

gemotiveerd team.


Jouw sollicitatie


Krijg jij er energie van om elke patiënt van TCBA warm welkom en de beste service te geven? Kies dan voor een carrière als tandartsassistent(e) bij TCBA en stuur je motivatie met CV binnen twee weken naar ons op. Je kunt hiervoor gebruik maken van e-mailadres: ellen@tcba.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met onze praktijkmanager Ellen, via nummer 072-5111222.Benieuwd naar de praktijk en ons team? Kijk dan op www.tcba.nl voor meer informatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

478 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page