top of page
Zoeken
  • videofotograaf

TCBA heeft alles in huis…
ALKMAAR – Dankzij de overname van de praktijk in 2016 door Emily, is de mondzorg in ook nu nog in goede handen. Emily is inmiddels ruim 24 jaar werkzaam als tandarts en heeft dus meer dan voldoende ervaring om haar patiënten van de beste mondzorg te voorzien. De afgelopen 2.5 jaar is er hard gewerkt aan het moderniseren van de praktijk, het uitbreiden van het team van specialisten en het verbreden van het behan­delingsaanbod. Zo kunt u gedurende zes dagen per week bij TCBA terecht voor ortho, implantologie, esthetiek, endodontologie, mondhygiëne, prothetiek en diëtist.

De uitbreiding van ons team brengt met zich mee dat er naast Emily een team van specialisten voor onze patiënten klaar staat. Groot voordeel voor onze patiënten is dan ook dat een specialistische doorverwijzing in veel gevallen kan plaatsvinden binnen onze eigen praktijk! Het werken in een team was voor Emily aanleiding om de naambordjes van haarzelf en die van Wim Thijsse te verwijde­ren van de voorgevel. Zeker voor praktijkop­richter Wim was het verwijderen van zijn naambordje een emotioneel moment.

In Alkmaar en wijde omgeving is Wim bepaald geen onbekende. In de afgelopen 42 jaar bouwde hij als pionier in de implantologie naam op en groeide uit tot een ware specialist in zijn vak. Implantologie was niet alleen zijn vak maar eigenlijk ook zijn hobby. Na ruim 42 jaar aan de stoel te hebben gestaan, neemt tandarts/implantoloog Wim Thijsse middels het verwijderen van zijnnaambord symbo­lisch afscheid van ‘zijn’ geliefde praktijk.
De gedeelde passie voor het vak en de goede band de die afgelopen 2,5 jaar tussen Emily en Wim is ontstaan, maakt dat Wim ook tijdens zijn pensioen nog aan de praktijk verbonden blijft. Voor het geven van advies, het uitvoeren en begeleiden van complexe implantologische behandelingen kunnen wij nog altijd een beroep op hem doen.

Binnenkijken, kennismaken of in-schrijven bij onze praktijk? Wandel gerust eens naar bin­nen of bel voor het maken van een eerste afspraak.

Meer informatie op www.tcba.nl.
99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page