top of page
tcba-alkmaar-team-profielfoto-noemi.jpg
Endodontoloog
Noemi

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222

Aanwezig: dinsdag en soms donderdag

Noemí Pascual Herrero studeerde in 2003 af als tandarts aan de Universiteit van Barcelona in Spanje. In 2006 heeft zij hier ook een MSc in endodontologie afgerond. Sindsdien bestaan haar werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Noemí heeft zich in 2012 in Nederland gevestigd, waarna zij het ‘Postgraduate programme in Endodontology’ van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) heeft afgerond in 2015. Tevens is zij lid van de European Endodontic Society (ESE) en de Nederlandse Vereniging voor Endodontolgie (NvVE).

 

Haar expertise is het uitvoeren van gecompliceerde endodontische behandelingen waaronder microscopische endodontologie en microchirurgie. Sinds 2010 heeft ze deelgenomen aan verschillende internationale congressen en cursussen op het gebied van endontologie.

tcba-alkmaar-team-profielfoto
Endodontoloog
Selma

Tandarts-endodontoloog Selma Nieman is in 2007 afgestuurd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarna heeft zij enkele jaren in de algemene praktijk gewerkt als tandarts.

 

Van 2010 tot 2013 heeft zij de postacademische opleiding tot tandarts-endodontoloog gevolgd en voltooid aan het ACTA. Vanaf 2010 heeft zij zich dan ook met veel plezier volledig tegelegd op de endodontologie.

Tot oktober 2019 zal zij met veel plezier werkzaam zijn als waarnemer bij Tandheelkundig Centrum Bergermeer.

bottom of page