top of page
monique_02_1000.jpg
Praktijkmanager
Monique

 

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222

 

Monique is in juni 2024 gestart bij TCBA in de rol van praktijkmanager. Monique brengt bijna 15 jaar waardevolle ervaring mee uit de afvalbranche, waar ze zich heeft onderscheiden door haar rol als teamleider. Haar expertise in het leiden van teams, het optimaliseren van processen en het bevorderen van duurzaamheid heeft haar tot een gewaardeerde professional gemaakt in haar vorige sector.
 
Monique woont sinds anderhalf jaar in Limmen, waar ze samen met haar gezin een nieuw thuis heeft gevonden. Ze is de trotse moeder van twee jongens van 5 en 7 jaar en heeft ook een bonusdochter van 10 jaar. Haar betrokkenheid bij haar gezin en haar nieuwe rol bij het tandheelkundig centrum vormen een mooie balans tussen werk en privéleven.
 
Naast haar professionele en familieleven heeft Monique een passie voor stepslessen, een sportieve hobby die haar energie en plezier brengt. Deze passie voor beweging en gezondheid sluit goed aan bij haar nieuwe omgeving in de tandheelkunde, waar het welzijn van patiënten centraal staat.
 
Bij TCBA zal Monique haar organisatorische vaardigheden, teamgeest en aandacht voor detail inzetten om bij te dragen aan de hoge kwaliteit van zorg die we bieden. Haar frisse perspectief en enthousiasme maken haar tot een waardevolle aanvulling op ons team. We kijken ernaar uit om met Monique samen te werken en haar te ondersteunen in haar nieuwe rol binnen onze praktijk.

De belangrijkste taken van een praktijkmanager zijn:

 

  • Zorg dragen voor de administratie

  • Beantwoorden van de telefoon

  • Beheren van de agenda en het maken van afspraken

  • Ontvangen en te woord staan van patiënten

  • Begeleiden, instrueren, coachen en motiveren van de medewerkers

  • Uitvoeren ondersteunende werkzaamheden binnen de praktijk

bottom of page