top of page
tcba-alkmaar-team-profielfoto-najim.jpg
Restauratief / Esthetische tandarts

Najim

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222


Aanwezig:
- maandag en vrijdag 

- 2x donderdag/om de donderdag
 

Najim, beter bekend bij ons als Jim, is in februari 2012 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Al sinds 2006 is hij werkzaam geweest in meerdere tandartspraktijken waarbij hij veel ervaring heeft opgedaan als tandartsassistent en mondhygiënist. Zijn passie voor kunst, perfectie en knutselen maakt hem tot een gepassioneerde en geliefde tandarts.


Najim heeft 5 jaar gewerkt in een kleine gezellige praktijk in Amsterdam en werkt al 4 jaar in een grote gerenommeerde groepspraktijk in Zaandam, waarbij hij alle kneepjes van de tandheelkunde tot de zijne heeft gemaakt. Door de jarenlange intercollegiale samenwerking kan hij als tandarts een oplossing voor u bieden op meerdere vlakken. “Ik behandel u graag zoals ik zelf behandeld zou willen worden en streef altijd naar perfectie en een gezonde mond.”


In 2013 heeft tandarts Najim een internationale postacademische opleiding gevolgd in Venetië en Los Angeles op het gebied van esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Na verscheidene cursussen en congressen heeft hij zich nu gestort op het afronden van zijn opleiding tot gediplomeerd Restauratief Tandarts volgens de Nederlands-Vlaamse Vereniging van Restauratieve Tandheelkunde. Het behandelen van mensen met (extreme) gebitsslijtage en esthetische problemen behoort tot zijn specialiteit.

 

In 2016 heeft Najim vrijwilligerswerk gedaan in Nepal om mensen te helpen met gebitsproblemen. Met grote voldoening is hij weer teruggekeerd en hij hoopt vaker vrijwilligerswerk te doen in het buitenland. Zijn liefde voor zijn professie maakt hem tot een mensenmens.

Sport: Advanced Step, krachttraing en inline-skating.

Passie: klussen, koken, reizen, muziek.

 

Quotes: “imperfection makes perfection”
“If you don’t love yourself, how can you love somebody else?”
“Do what you love, so you can love what you do”

TCBA - Jim
bottom of page