top of page
tcba-alkmaar-team-profielfoto-emily.jpg
Tandarts / Implantologie /
Parodontologie / Orthodontie
Emily

Email: e.enjambre@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222

Aanwezig: maandag t/m zaterdag

Emily studeerde in 1994 op 23-jarige leeftijd af als tandarts aan de Cebu Doctors University in de Filippijnen. Ze was werkzaam als militair tandarts in het Filipijnse leger en in het gezondheidscentrum van Cebu. Met als doel kaakchirurg te worden heeft Emily in 1998 besloten naar Europa te gaan. Nadat ze de Nederlandse taal machtig was, heeft zij een start gemaakt met de master tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam voordat ze in 2007 afstudeerde.

Al tijdens haar studie werkte ze als preventie assistente bij M2 tandartsen te Oegstgeest, waar ze na het afronden van haar studie tot mei 2016 als tandarts is blijven werken. Naast M2 is ze gedurende 8 jaar als tandarts bij PC Hooft Clinic in Amsterdam werkzaam geweest.

Elke werkdag staat voor Emily in het teken van patiënten, hen een goed gevoel te geven en hen met een mooi gebit naar huis te laten gaan. Het behandelen van angst patiënten en kinderen vormt voor haar een extra uitdaging.

Haar interesse gaat vooral uit naar Implantologie, paro-chirurgische behandelingen en restauratieve tandheelkunde. In Geneve heeft ze de training adhesieve restauratieve tandheelkunde gevolgd, in Nijmegen een paro- chirurgische training en in Vucht aan het implant college haar Implantologie. Op 9 sept 2017 certificaat behaald voor orthopedische-orthodontie

Sport: Roeien, zwemmen en dansen.
Passie: Reizen en koken.

Quotes:
Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do

emily_combi.jpg
bottom of page