tcbaceline_baulier.jpg
Stagaire Student Tandheelkunde
Celine

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222


Aanwezig:

- om de woensdag
- om de zaterdag 

 

Celine is in 2011 afgestudeerd als mondhygiënist aan Hogeschool InHolland Amsterdam.
De opleiding was een sprong in het diepe, gelukkig was ze direct als een blok gevallen voor het vak. Haar interesse groeide uit tot een passie. Als stage heeft zij 2 maanden in Nepal vrijwilligerswerk verricht en samengewerkt met de tandheelkundige opleiding van Kathmandu. Haar opleiding heeft ze afgerond met een differentiatieminor in de parodontologie en de kindertandheelkunde. 


Na de opleiding is zij zich in beide specialisaties verder gaan verdiepen. Naast een kindertandheelkundepraktijk en diverse algemene praktijken was de specialisatie parodontologie de leidraad in haar carrière als mondhygiënist. Tot op heden is ze verbonden aan de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. 

De tandheelkunde bleef aan haar knagen en zodoende heeft ze het besluit genomen om door te gaan voor tandarts. Na extra scholing en geluk bij in-loting is ze is 2017 aangenomen bij de ACTA als student tandheelkunde. 


“Nu als bijna afgestudeerd tandarts werk ik met veel plezier bij TCBA. Het is een praktijk vol passie, kennis en de absolute wil om de allerbeste zorg te verlenen aan haar patiënten. 

Ik voel me welkom en vrij om verder te groeien tot een allround tandarts.  En alle ontwikkelingen in de mondhygiëne zal ik altijd op de nauwe voet blijven volgen.” Het leukste van het vak vind ik de samenwerking met de patiënt. Als mondhygiënist en als tandarts is de band tussen patiënt en arts cruciaal. Ik zal dit blijven zien als leerpunt en verwacht me bij TCBA hier ook verder in te ontwikkelen. Persoonlijke interesses:
reizen, interieur, creatief klussen en vooral genieten van het leven met vrienden en familie.