top of page
tcbaceline_baulier.jpg
Tandarts
Celine

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222


Aanwezig:

- om de woensdag
- om de zaterdag 

 

Ik ben in 2011 afgestudeerd als mondhygiënist aan Hogeschool InHolland Amsterdam.
De opleiding was een sprong in het diepe, gelukkig ben ik direct als een blok gevallen voor het vak. mijn interesse groeide uit tot mijn passie. Als stage heb ik  2 maanden in Nepal vrijwilligerswerk verricht en samengewerkt met de tandheelkundige opleiding van Kathmandu. Mijn opleiding heb afgerond met een differentiatieminor in de parodontologie en de kindertandheelkunde. 


Na de opleiding ben ik me in beide specialisaties verder gaan verdiepen. Naast een kindertandheelkundepraktijk en diverse algemene praktijken was de specialisatie parodontologie de leidraad voor mijn carrière als mondhygiënist. Tot op heden ben ik verbonden aan de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. Na extra scholing en geluk bij in-loting ben ik in 2017 aangenomen bij de ACTA als student tandheelkunde. 


“Nu als afgestudeerd tandarts werk ik met veel plezier bij TCBA. Het is een praktijk vol passie, kennis en de absolute wil om de allerbeste zorg te verlenen aan haar patiënten. 

Ik voel me welkom en vrij om verder te groeien tot een allround tandarts.  En alle ontwikkelingen in de mondhygiëne zal ik altijd op de nauwe voet blijven volgen.” Het leukste van het vak vind ik de samenwerking met de patiënt. Als mondhygiënist en als tandarts is de band tussen patiënt en arts cruciaal. Ik zal dit blijven zien als leerpunt en verwacht me bij TCBA hier ook verder in te ontwikkelen. Persoonlijke interesses:
reizen, interieur, creatief klussen en vooral genieten van het leven met vrienden en familie.

 

bottom of page