De nieuwe en moderne manier van pijnvrij tandaanslag en tandsteen verwijderen!

 

TCBA investeert vrijwel continu in het verbeteren van haar dienstverlening, zo streven wij het beste na voor onze patiënten. De recentelijke aanschaf van een EMS AIRFLOW Prophylaxis Master is daar een mooi voorbeeld van.

 

Game Changer

De introductie van de nieuwe EMS AIRFLOW mag gerust gezien worden als een echten game changer.  Niet alleen het apparaat maar ook de aanpak van gebitsreiniging en een preventieve behandeling is volledig vernieuwd. Zo brengt onze nieuwe EMS AIRFLOW de nieuwe geavanceerde Guided Biofilm Therapy (GBT) benadering met zich mee. GBT is een op 8 stappen gebaseerde behandelingsprotocol die voorziet in een optimale samenwerking tussen persoonlijke mondverzorging en die van onze mondhygiënist of tandarts.

 

No Pain

Tandaanslag en tandsteen worden verwijderd middels het gebruik van ultrafijn poeder in combinatie met verwarmd water. Deze nieuwe methode brengt met zich mee dat het gebruik van de scaler (het wel bekende vervelend trillende haakje) en het Polijsten met draaiende rubber cups en borstels tot het verleden behoort.  Voor iedereen maar met name voor patiënten met gevoelige tandhalzen en tandvlees een erg plezierige ontwikkeling!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze nieuwe manier van gebitsreiniging / preventieve behandeling gerust even contact op met onze praktijk of bekijk het YouTube filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=jfwIl3yRlCk

Implantologie gebruikmakend van L-PRF?
Intra-Spin bloedcentrifuge
Eenvoudig, veilig en patiëntvriendelijk.

De toekomst voor weefselregeneratie in de tandheelkunde? Maak kennis met L-PRF: Nu ook mogelijk in uw eigen praktijk!

L-PRF is een revolutionaire methode om op een zo natuurlijk mogelijke wijze het helingproces of botopbouw te bevorderen. Het bloed van de patiënt is hierbij de basis voor het genereren van lichaamseigen L-PRF membranen, plugs en blocks. Met de Intra-Spin© bloedcentrifuge heeft TCBA deze verfijnde nieuwe techniek in haar eigen praktijk.

De Intra-Spin© bloedcentrifuge is uniek: binnen Europa betreft het de énige bloedcentrifuge waarbij óók de behandelmethode van de patiënt is goedgekeurd* voor gebruik in de eigen praktijk.

Niet meer happen bij TCBA!
Welkom in de digitale wereld....

Digitaal scannen vervangt traditioneel afdrukken met lepels en afdrukmateriaal. Met de introductie van onze nieuwe intra-orale iTero scanner kunnen wij nog nauwkeuriger, sneller, plezieriger en betrouwbaarder een scan van uw gebit maken dan voorheen. Wel zo plezierig voor u als patiënt....

ZEISS OPMI PICO behandelmicroscoop...

TCBA maakt bij veel van haar chirurgische ingrepen maar ook tijdens het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen gebruik van een behandelmicroscoop. Met de behandelmicroscoop krijgt de tandarts tijdens een behandeling een beter zicht op het werkgebied in de mond van de patiënt. De behandelmicroscoop stelt de tandarts dus instaat de behandeling nauwkeuriger en dus beter uit te voeren.