tcba-alkmaar-team-profielfoto-gulcan.jpg
Mondhygiëniste
Gulcan

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222

Aanwezig: maandag

Gulcan behandelt sinds 2012 patiënten. Zij heeft toen voornamelijk kinderen in de preventieve zorg voorzien. In 2014 is Gulcan afgestudeerd als mondhygiëniste te Amsterdam.

Binnen de opleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in de parodontologie en orthodontie. Gedurende haar werkervaring heeft zij vooral uitgebreide tandvleesaandoeningen behandeld in diverse praktijken. Steeds leert de ervaring hoe onmisbaar het beroep mondhygiëniste is voor zowel de mondgezondheid als de algemene gezondheid! Het zoeken en begrijpen naar dat verband blijft haar continu een interessante uitdaging.  Naast de preventieve zorg en nazorg voor gezond tandvlees, gaat haar interesse ook uit naar eenvoudige restauratieve behandelingen. Dit houdt in dat verrichtingen als kleine gaatjes vullen ook bij de mondhygiëniste kunnen worden gedaan.

"Het maakt mij enorm blij als ik kan bijdragen aan het verbeteren van de mondgezondheid, wat tegelijkertijd het algemene welzijn kan bevorderen ! Helaas kom ik in de praktijk nog steeds in contact met mensen die zoveel mogelijk afstand willen houden door een nare ervaring die zich vroeger heeft afgespeeld. Wij als team zijn er voor jullie en geven jullie de aandacht. Wees welkom en samen kunnen wij er wat van maken!"

Hobby's: Wandelen, muziek luisteren, reizen, lekker eten.

Quote: Houd van jezelf, houd van je gebit en blijf gezond!