tcba-alkmaar-team-profielfoto-fiona.jpg
Mondhygiënist
Fiona

 

 

Email: info@tcba.nl
Tel: 072 – 5111222

Aanwezig: vrijdag

 

Fiona heeft de opleiding mondzorgkunde afgerond aan Inholland Amsterdam.
Tijdens de opleiding groeide haar interesse uit naar de complexere patiënten categorie en daarbij behorende behandelplannen. Om hier meer in te verdiepen heeft ze de differentiatieminor evidence based handelen in een specifiek werkveld (ziekenhuis) en de differentiatieminor parodontologie gevolgd. Ook heeft ze in die tijd voor verschillende praktijken gewerkt als preventie-assistente. Na de opleiding is ze gaan werken voor 2 algemene tandartspraktijken in Purmerend en voor de Kliniek voor Parodontologie in Amsterdam (KvPA).

 

In 2016 heeft ze besloten om naast haar aanstelling bij de KVPA als ZZP’er te gaan werken en heeft sindsdien voor diverse praktijen gewerkt van waarneming bij ziekte tot het opzetten van een mondhygiëne afdeling binnen een algemene praktijk.

 

Binnen het TCBA team zal ze voornamelijk de parodontologie patiënten behandelen, voor en nazorg na chirurgie, maar ook reguliere mondhygiëne behandelingen geven haar veel energie. Fiona werkt graag met de patiënt naar het einddoel “infectie controle”. De trajecten zijn vaak intensief en het lukt alleen samen om een goed eindresultaat te behalen. Het is dan ook een leuke uitdaging om samen te kijken wat het beste werkt.

 

Sport: Paardrijden
Passie: Tuinieren, reizen en koken

 

Quotes: “You don’t have to brush all your teeth, just the ones you want to keep”