top of page
Angina-Mousassi.jpg
Paro Preventie Plus
Angina

Email: info@tcba.nl

Tel: 072 – 5111222

 

Mijn passie voor het vak is het zorgen voor een gezonde mond van klanten. Ik ben een beetje perfectionist en mijn kracht ligt met name in het motiveren en informeren van klanten.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de tandheelkunde en begonnen als veelzijdig tandartsassistente bij M2 Tandartsen, waar ik Emily ontmoette en een eeuwige vriendschap mee samen opbouwde. 

Sinds 2010 ben ik werkzaam als parodontale preventiespecialist in verschillende praktijken en sinds september maak ik deel uit Emily's praktijk, TCBA, met een fantastisch en zorgzaam team.

 

 

Wat doet de paro-preventieassistent?

 

De (paro) preventieassistente is een assistente die nascholing heeft gevolgd om zelfstandige handelingen te doen, zoals: tandsteen verwijderen, sealen, afdrukken maken, noodkronen maken en plaatsen.

Maar ze werkt ook met name aan de zorg voor een verbeterde mondhygiëne en daardoor een gezonder tandvlees en een schone mond (door middel van instructie geven en tandsteen verwijderen).

 

Ze mag tot een bepaalde diepte onder het tandvlees komen, zit het tandsteen namelijk dieper dan 6 mm, dan wordt u doorverwezen naar een mondhygiëniste. Tijdens de halfjaarlijkse controle, zal de tandarts altijd kijken of u tandsteen heeft en hoe diep het zit. Aan de hand hier van krijgt u een advies. En kunt u een afspraak maken bij de paro-preventie assistente of de mondhygiëniste.

bottom of page